Header Background

CV installateur en reparateur in Den Haag

P. Muller Installatiebedrijf is gespecialiseerd in het installeren, onderhouden en repareren van centrale verwarming. Met onze professionele diensten bent u er zeker van dat uw CV goed werkt. Bovendien krijgt u van ons een onderhoudscontract aangeboden, wat u recht geeft op jaarlijks onderhoud aan uw CV en hulp bij storingen. U kunt bij ons ketels kopen van verschillende merken waaronder onze premium partner Nefit.

Cv-ketel storingen

Is er iets aan de hand met uw CV en heeft u met spoed hulp nodig? Wij zijn 24/7 beschikbaar om de problemen met uw verwarming te verhelpen. Wij repareren verwarmingen van alle merken.

Onderhoudscontracten voor uw cv-ketel

Bij P. Muller Installatiebedrijf werken we met onderhoudscontracten. Met deze contracten bieden we klanten de optie om hun ketel en verwarming jaarlijks door ons te laten controleren en onderhouden. Het afsluiten van een onderhoudscontract is zeer aan te raden als u er zeker van wilt zijn dat uw verwarming goed blijft functioneren.

Looptijd

U kunt op ieder gewenst moment een onderhoudscontract afsluiten bij P. Muller Installatiebedrijf. Het contract is één jaar geldig en wordt daarna stilzwijgend verlengd. Het abonnement kan uiterlijk 1 maand voor de afloop van het abonnementsjaar worden opgezegd.

Gratis reparatiediensten

Gedurende de looptijd van het contract heeft u recht op enkele gratis reparaties bij storingen. Hieronder vallen alle niet-waterzijdige reparaties waarmee de cv-ketel kan worden hersteld. Ook kunnen wij de installatie bijvullen. Waterzijdige reparaties en onderhoudsbeurten vallen niet onder storingen.

Premium partner Nefit

Wij zijn premium partner van Nefit. Dit houdt in dat wij cv-ketels van Nefit verkopen, waaronder hybride systemen. Dit is een zeer duurzame oplossing waarbij de waterpomp wordt gecombineerd met de HR-ketel. Bij aankoop van een Nefit cv-ketel kunt u van ons ook een onderhoudscontract krijgen.

ketel

Kies voor onderhoud en veiligheid bij uw nieuwe cv-ketel met ons onderhoudscontract. Neem vandaag nog contact met ons op!